forstaponnyn

Alla inlägg under april 2012

Av Julia - 22 april 2012 20:01


                                                  

           Hej 

Idag har jag varit med en av mina låtsas syrror upp till hennes hästar. Min andra låtsassyrra Linnea skulle på kalas så jag följde med Agnes och red Linneas häst. Jag brukar hjälpa dom med deras hästar med både ridning och NH det är jätte kul! Idag skulle jag få rida Linneas häst Dugur. Han har varit lite jobbig och sparkat bakut och stegrat och så. Så inte så konstigt om man inte känner sig trygg på en sån häst. Men idag red jag honom och det gick super! Vi red lite överallt. typ i skogen på vägen och på deras gård. Dugur har inte varit ute på länge och blivit riden så han var jätte pigg och framåt. Vi travade mycket och tränade övergångar. Sen gick vi ner på en åker och skulle knäppa lite kort.  Men då fanns det ett dike där ochdå tänkte jag ska jag hoppa? (dugur är vatten rädd och i diket var det vatten som polade.) Och dett gjorde jag. Hoppade typ över 6 gånger. Det var assss kul! Och är super nöjd över dugur.   Vilken bra och snäll häst du har Linnea!  

Här är Agnes blogg www.ponyliiv.blogg.se  och Linneas blogg www.linneateir.devote.se   

Här kommer lite bilder på dagen:)

           

Av Julia - 21 april 2012 16:38


                                                  
                       Hej 

Idag har jag varit uppe hos mina låtsas syrrors hästar. Fast det regnade så förbaskat. Ehh.. ja vi gick på promenad med dom.  Vi hoppade lite stockar och så.. Det gick jätte bra!  Här kommer en eller två gamla bilder på Winnie och Dugur. (hästarna)

   

P.s inte jag på ena bilden:) 

 

Av Julia - 20 april 2012 16:14


                                                  
Hej 

Kan ni hjälpa mig eller?! Jag vill så jääääätte gärna blogga men ett problem...

JAG HAR INGET ATT BLOGGA OM. Nu är jag ju hos pappa och där händer ingenting. Så kan ni komentera eller någonting och berätta vad jag ska skriva om eller knäppa kort på. Jag får snart bryyyyt!  KOMENTERA!

Bild från jag var liten och min brosa 

    

   

Av Julia - 20 april 2012 16:09


                                                  
                      Hej 

Här kommer ett video klipp när jag typ drar Kasper över hindret. Hahahaha! När Olivia och jag såg dom här så höll vi på att kissa på oss. Jag hoppar även också som en kråka 

 

                                                  
                          

                                                  
                      

Av Julia - 20 april 2012 11:04


                                                  
                             Hej 

Igår hade jag med mig min dator på skolan och sen så glömde jag den där så jag kunde inte blogg igår om hur det gick att rida och så. Men då gör jag det nu istället.  


                                                  
         Torsdag 

Jag red ut i skogen:) Jag visste inte hur underlaget skulle vara men jag red ut ändå. Jag hittade en jättebra väg som var helt torr inge snö och JÄTTE bra galopp väg . Det var jätte mysigt. Solen lyste och pigg häst.  Super kul!  

När jag red och efter en stund så står det en bil på vänplatsen där jag red och i den sitter en man som lutar sig på fönstret och ser DÖD ut. Jag fick typ hjärtinfarkt och blev as rädd. Tittade närmare men vågade inte och red därifrån. Erik min hyresgäst körde bil bakom mig och stannade och knackade på hans ruta och då vaknade mannen till och hade visst somnat! Hahahahah! Snacka om trött om man bara somnar sådär     

Över till ridningen:)

Sen på vägen hem så gick jag ner på en åker och tänkte galopperade och sen när jag gjorde galoppfattning så for han iväg. Jag fick inte Stopp på honom. Han var värsta raketen. Jag dog en sekund där jaaa.   


Här kommer en bild på Kasper.Men den är inte från igår efter som glömske Julia glömde kameran på skolan OCKSÅ 

       

(Det gick asbra på för Tösen med!!:D

// Myggan :'D) 

Av Julia - 19 april 2012 12:05


                                                  
                 Hej 

Nu sitter jag på skolan i ett grupp rum med 3 st muppar. Det är skiit roligt. Jaa det är lunchrast nu och ska snart på SO lektion. Tråååkigt! xD Här kommer en jätte sööt bild på oss! 

     

 

 

Av Julia - 18 april 2012 23:04

 
Av Julia - 18 april 2012 22:27


                                                  
                                Hej 

Nu är jag hemma hos Olvia och vi bloggar och sitter vid datorn båda två. Eh.. Olivia ska rida in sin kalv April (engelskt uttal) Och idag har jag knäppt lite bilder på dom . Jätte söta.  Här kommer en bilder på dom ! Bloggar mer imorgon efter jag har ridit på eftermiddagen. Och det var en tjej som ville att jag skulle ha en rundtur i mitt stall och det tänkte jag kanske göra imorgon :) Önska mig lycka till 

   

    

Presentation


Hello!
Jag heter Julia och är 14 år och den här bloggen kommer handla om mig och mina hästar Kasper & Stormen ! Hörs!
// Julia :))

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards